I'm an angel bored like hell.

17 september 2005, 13:40 - felstavad

nej.

jag blev för full igår.

sitter på sängen och äter gårdagens rester av tricoloren, halvdant godis från karamell kungen. apråpå kungen så såg jag honom i onsdags i kortege på hamngatan. bara sådär lixom. inte nog med det, innan hade jag råkat på mark levengood, babsan med sin hund och anders lundin. snacka om en folkkär kändisskörd inom loppet av några minuter gåendes från strandvägen till centralen. men kungen och hans kortege tog ändå priset. dessutom vinkade han.

  • men tjenare kungen!

den såg jag igår. riktigt härlig faktiskt. roligt att man tvingades ha på sig sånt stuk från 1984 själv lixom kring 1992 då allt jag ägde var ärvt från mammas kompis Connies dotter. ja det är ju så man tycker synd om sig själv, men för livet ju.

innan bion hade jag och fia avreagerat oss på en boxningsklass, så jvla skönt och sparka skiten ur sig själv. ja hm, sen förstörde vi allt med att gå till the cut (vivo klippet i fridis) och inhandla kvällens candydinner. där höll jag på att svämma över av lycka då min idol mauro scocco myglar omkring vid frysdisken. I will always be waiting in the corner by seven eleven for you mauro.

så det var ju faktiskt inte meningen att Tove skulle bli full och gå ut igår men efter bion kom jag hem, drog på mej mjukisshortsen, tände ljus och fick smärtsamma kramper framför svt:s nya satsning "folktoppen". fyfan.

så tur var det väl att lina ringde och att jessica hade en extra vinare hemma. det blev dans till sam från nya zealands ipod och linas kille mackan blev lika full och tom som jag. tyvärr råkade jag ringa till sidney som jag har förbjudit mej själv att göra. jag hr lyckats i ca 2 månader. men igår brast det. efter att vi hade setts i veckan och pratat om saker bara han och jag pratar om så kunde jag, med en halv flaska vin i kroppen, inte hålla emot. det blev för mycket och jag började ifrågasätta saker.

"fattar du inte hur bra vi är för varann? märker du inte våra samband? känner du ingenting? du har sårat mig! vad tänkte du egentligen?"

etc.

hm.

"I need to see you and talk about this Tove. After I tell you how I feel you can think what ever you want."

jag skäms idag. jag vågar inte. fan.

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas