student.se/TOUR - Uppsala del1avX

9 september 2005, 12:27 - Valium

riiiing riiiingggggg g G* G** G g tystnad riiiing riiiingggg .... *smack

Tar telefonen i min hand och inser att klockan är 08:20, när blicken faller neråt skärmen ser jag att jag har svarat på ett telefonsamtal för c.a 3 sekunder sedan.

...hasar fram telefonen till kinden och lyckas få fram mitt namn.. "dAniIieL" (försök att återskapa det faktiska uttalet). En käck röst i andra änden säger - Hej det här är Emma Boethius från expressen, kan vi få ställa några frågor? Inser att jag dagen innan har svarat på något mail från student.se om att expressen ville ställa några frågor till deltagarna i Uppsala.

Vi kom ganska snart fram till att just då, inte var något lämpligt tillfälle att svara på några frågor. Vad som hände sedan är jag inte helt säker på, men jag hade iaf svårt att somna om. Dagen fortskred fram till c.a 12 tiden då jag började hasa mig neråt stan för att spela i student.se-touren som skulle hållas på norrlands nation här i uppsala. Väl nere såg jag hur tårkanalerna började fyllas på alla de förhoppningsfulla pokervännerna som trodde det skulle få avnjuta dagen inlåsta i ett rum, med c.a 100 andra missanpassade studentnördar. Även om nog poker för vissa bara var ett sätt att sky ljuset i väntan på att få se de lättklädda pojkarna och flickorna från nelly.se.

Lotterinspektionen tillsammans med vin&sprit hade gjort gemensam aktion mot student.se touren för att se till ingen skulle få ha roligt "gratis", när man kunde betala för att ha nästan lika roligt med dem. Jag förstår till fullo deras agerande, förutsättningen för denna förståelse är att jag stänger av en liten hop neuroner i huvudet, någonstans där vid centrum för mänskliga känslor, med omnejd.

Framåt 16 tiden kom jag hem till korridoren med en blandad känsla i magen. Visst var det synd att det inte blev någon pokerturnering, men jag hade ju ett paket bacon i frysen, en barillaförbackning i skafferiet och i kylen en full heinzbutelj med den finaste ketchup man kan tänka sig. Full var den ju inte längre förstås, då de övriga 9 i min korridor hade uppmärksammat att den låg oskyddad längst in på min hylla i kylskåpet och likt de smidigaste ninjor hade de med fara för sina egna liv fått fatt på den. Buteljen var nästan halvtom när ninjornas skyddande mörker sveptes bort av dagsljusets första apelsinröda strålar, strimmande in genom våra smutsiga köksfönster.

När jag således kom hem framåt eftermiddagen var det en dyster syn som mötte mig. Stolar var välta, soppåsar låg på golvet och det var blod Överallt! Jag förstod genast vad det var som hade hänt, och jag skyndade mig fram till kylen. Men inget hade kunnat förbereda mig för det jag såg. ledsen trudelutt spelas

Det var inget jag kunde göra, buteljens livskraft var slut. Men ett svagt viskande hördes från buteljens öppning... jag böjde mig närmare för att kunna höra. De ord som mynnades fick mig nästan att gråta.

  • ta det sista, det är min enda önskan

JA för fan, visst tog jag. ketchup å bacon. mums filibabba!!! När ketchupen var slut gick jag in i rummet å möttes av en e-post från student.se som meddelade att pokerturneringen skulle bli av. Kl 18:00 var det nya klockslaget. Med en slags pessimistisk optimism repade jag mod och bestämde mig för att göra ett till försök att rädda min dag från solljusets skadliga UV-strålar. Vad som hände sedan är en helt annan historia. Stay tuned!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Lyckebovägen 31 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  518 40 Sjömarken Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Dir: +46 (0)33 722 00 00 Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
  Fax: +46 (0)33 722 00 22         Studentertyckertill.se Reloaded.org
  Mail: info@abovomedia.com         Snuttis.se Kanaler.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas