Australien-tankar del 1avX

10 november 2005, 21:28 - Valium

20:e februari bär det iväg, till Perth i australien är det tänkt. "Tänkt" i den bemärkelsen att inget är beställt, ordnat eller planerat ännu. Men det är ju faktiskt hela... 3 månader kvar.

tor biljett australien visum vaccinationer reseförsäkring lokalt bankkonto bilförsäkring

är bara några av sakerna som måste ordnas under de få ljusa timmar som våra dagar består av under den här tiden på året.

Tanken är iaf att vi ska flyga ner till australiens västkust, via bangkok. Antagligen stannar vi några dagar där för att handla på oss billiga kläder och prylar.

student.se/TOUR - uppsala del3av3

11 september 2005, 22:59 - Valium

Klockan började närma sig 11-slaget, en viss trötthet kunde skönjas i deltagarnas ögon. Eller så var det bara mina egna som hade grumlats. Den tidiga väckningen började göra sitt och jag kände hur mitt spel trubbades av. Mina två felgissningar mot Elefanten och Porriga-Per gjorde inte direkt saken bättre. Trots mitt tillstånd uppmärksammade jag att det satt två blondiner vid mitt bord, Barbie och Blondie. Den ena långhårig, den andre korthårig. Det enda de hade gemensamt förutom hårfärgen var att de spelade stabil poker.

student.se/TOUR - uppsala del2avX

9 september 2005, 20:54 - Valium

Klockan är 18:00. Inne i salen ställs borden i ordning medan markerna staplas upp i prydliga små högar. Limmade mot glasen står ett tjugotal och väntar på att släppas in, ytterligare ett tjugotal väntar på gatan utanför. Alla är spelsugna och stämningen är bra.

Dörrarna slås upp! Väl framme vid registreringsbordet prickas man av, får ett reklamblad och 2000 i startmarker. 3st 500ingar, 3st 100ingar och 8 25or, det känns ganska skönt att lägga den enorma mängden marker i handen och låta den pendla lite medan man rör sig bort mot bordet (viss mängd ironi kan skönjas).

student.se/TOUR - Uppsala del1avX

9 september 2005, 12:27 - Valium

riiiing riiiingggggg g G* G** G g tystnad riiiing riiiingggg .... *smack

Tar telefonen i min hand och inser att klockan är 08:20, när blicken faller neråt skärmen ser jag att jag har svarat på ett telefonsamtal för c.a 3 sekunder sedan.

...hasar fram telefonen till kinden och lyckas få fram mitt namn.. "dAniIieL" (försök att återskapa det faktiska uttalet). En käck röst i andra änden säger - Hej det här är Emma Boethius från expressen, kan vi få ställa några frågor?

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas