Kräftskiva

30 augusti 2005, 09:22 - Snoffsan

Jaha, nu var årets kräftskiva slut. Det blev en underbar start på hösten och allt plugg men också årets fest. Ja, jisses vilket kalas det var...

Även om man är planeringsgalen orkar inte jag iaf hålla kollen när det väl är fest...Vi var väl 13 styckna tillslut efter att några ringt och blivit sjuka samma dag. Jag och sambon drog i väg för att hämta lite folk medans Linda kolla in finkampen, när vi kom tillbaka var alla redan där så då var det bara att börja. Ölen och fördrinken åkte fram, musiken sattes på..vi böt presenter lite här och där. En och annan flera år gammal men vad gör det?

Vi, Linda och peter och jag, hade dukat och fixat hela fredagen och lördagen, skit snyggt var det...inte lika snyggt i söndags morse vid 10 tiden. Jaja, alla fick sin lilla partylåda och snacket gick direkt om vilka som var i vilket lag. Vi åt en massa kräftor och drack en massa snapps med visor till. Sedan var det dags för femkamp, fast det blev väl mer eller mindre trekamp. Stövelkastningen var den enda grenen vi utförde någorlunda, hoppahopprep gick så där, tampongracet gick inte alls men var skit kul ändå, introtävling helt okej för dom som deltog och fottävlingen strök vi.

Själv gick jag och la mig sist som vanligt men hade det ur super kul. Vi dansa och hade sönder lite flaskor på vägen till sängen men vad gör det. Det var ju fest! Dagen efter var ingen fest men jag tog mig igenom den tillslut men det var hårt...hahah

Vi kolla in foton och tydligen har jag druckit gin och tonic vilket är det mest vidriga jag vet men allt går väl ner när man är på topp!

Årets fest!

Synd för dig som inte var med men det kommer en ny chans nästa år..åh det blir alltid bättre!

Ha det!

Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas