Yrkeshögskolan i Mölnlycke - en väg till ett roligt jobb


Yrkeshögskolan i Mölnlycke erbjuder YH- och KY-utbildningar inom logistik, marknadsföring, försäljning, teknik och säkerhet. Idagsläget är många unga ute efter det där drömjobbet men kanske tycker att vägen dit är lång? En utbildning på 5 år lockar kanske inte alla idagsläget. En YH utbildning ger dig chansen att plugga i en snabbare takt och nå dit du vill i livet.

Lärarna på skolan vill hjälpa eleverna ut i arbetslivet, dem engagerar sig och sliter hårt för att få in all den kunskap och färdighet för att kunna få en knuff till sin karriär. Under utbldningarna har man även 3 olika LIA perioder vilket gör att man knyter kontakter med företag som senare kan vara ditt nya jobb eller en god referens, perioderna är i 9 veckor, en lång tid som gör att man kommer in i företag och dess arbete.

Skolan har även till skillnad från många andra högskolor ett flertal lärarledda lektioner vilket ger oss elever god möjlighet till att ställa frågor och få bra grund inför tentorna. Eftersom skolan inte är så stor ger det dig möjligheten att få en bra relation med lärarna och eleverna och man känner sig sedd på skolan.

Yrkeshögskolan i mölnlycke är en väg till att kicka i gång sin karriär!