Fest igen....

27 mars 2006, 11:44 - magpa702

Då var det dags för lite fest igen, har inte varit ute i Norrköping på två veckor så det var verkligen på tiden.... Festen började redan klockan två, var ju en massa sport på TV, då blir det lätt att det slinker ner några öl.... Sedan när vi kommer till stället står helt plötsligt Anna Book på scenen, det kallar jag kult!

Det var ett tag sedan jag skrev här inne nu, men tror inte att jättemycket har hänt. var i och för sig på dop förra helgen i Stockholm trevligt att träffa släkten igen.

På torsdag är det konsert i Linköping, kusinenes band ska spela.

En ny vecka....

28 februari 2006, 18:00 - magpa702

En vän som kommer vart fjärde år har försvunnit igen och har lämnat ett stort tomrum efter sig.....naturligtvis är det OS jag pratar om, den här gången var vännen väldigt snäll och gjorde mig väldigt glad. Framförallt den sista dagen för den här gången, när det svenska ishockeylandslaget efter en fruktansvärt nervös tillställning besegrade de finska lejonen med 3-2, helt fantastiskt men det är inte bra för hjärtat.

OS och lite annat

13 februari 2006, 15:57 - magpa702

Då har äntligen OS dragit igång, igår var det skiathlon och idag skidskytte. Satt och bara skrek när Södergren gjorde rycket i sista backen, men som vanligt så var det någon norrman + några till som lyckades ta sig förbi. Tror dock han tar medalj i femmilen, han såg väldigt stark ut den gode Södergren. Dagens skidskytte var ju bara deprimernade, behöver inte ens kommenteras. Imorn får vi våran första medalj när Anja Pärsson tar minst silver i damernas störtlopp, har heldag i skolan imorn, men som tur är går störtloppet av stapeln under lunchen...

En konstig vecka....

9 februari 2006, 14:05 - magpa702

Har för det första haft någon slags influensa i en veckas tid, vilket inte varit en höjdare, men börjar iallfall se ljuset i tunneln nu.

Gick dock ut i lördags för att jag kände mig lite bättre, var nog inte världens smartaste, mådde inte bra i söndags. Men det var ändå värt det, träffade den här jättetrevliga tjejen igen.

Idag har det blivit dags för det trevliga torsdagsnöjet poker (vilket inträffar varje torsdag). Hoppas verkligen det är min tur att vinna nu, är kanske inte så bra på poker som jag tror.....

Ole dole doff

24 januari 2006, 14:49 - magpa702

Idag har jag tagit kontakt med min handledare inför c-uppsatsen, blir idrott och nationalism....låter väl ganska intressant?

Imorrn kommer det asmycket pengar från CSN + pengar från posten, då jäklar ska det shoppas. En skjorta ska köpas....+ några tröjor. JIPPI!!!!!!!!

Ni anar inte hur jäkla seriös jag blivit med träningen, 6 ggr/vecka besöker man gymet, inte dåligt va? Riktigt stolt.

En liten tår

17 januari 2006, 00:10 - magpa702

Har precis tittat på Idrottsgalan, brukar tycka att det är rätt stela tillställningar men idag var det riktigt roligt. För det första vann ju äntligen Tony Rickardsson, inte nog med att han vann, killen vann dubbelt upp! Det var så att en lite småkänslig boråsare fick en liten tår i ögat, härlig.

Sedan måste jag ju säga att Robert Gustafsson måste vara roligast i Sverige

Annars var det som vanligt fest i helgen, som vanligt trevligt när man är på palace. Slog lille Pontus i armbrytning, så stolt!!!!!

party

8 januari 2006, 23:11 - magpa702

Precis kommit tillbaka till Norrköping och det blev fest direkt, naturligtvis. Jag och fyra grabbar tog oss ner till palace efter en mycket trevlig förfest på vattentornet.

Har lagt in lite nya bilder, från den festen på hemsidan. Man blev lite lullig framåt småtimmarna, men kul var det. Var väligt mycket äldra där bara, som håller på och flörtar och föröker ta på en och så. Är lite tveksam till det där med 40+ kvinnor på krogen. Gubbarna är säkert likadana.

Ni måste kolla in min nya helcoola tröja på korten, riktigt läcker.....

Nyårslöften

3 januari 2006, 16:28 - magpa702

Nytt år, nya utmaningar....en liten sammanfattning av året som gått.

Måste komma igång med tränandet igen, har inte tränat ordentligt på tre veckor, ska ta tag i det direkt när jag kommer upp till norpan på fredag.

Sedan måste jag skärpa mig med skolan, har varit så jäkla trött på skolan sedan slutet av november. Nu är det dags att vara lite effektiv igen, har ju en jäkla c-uppsats att skriva den här terminen. Hur ska det gå?!!!!

Ska försöka att inte lägga ner så mycket pengar på kläder som i höstas, även om det blir svårt när lönen från posten kommer i Januari.

öl öl och åter öl.

1 januari 2006, 22:57 - magpa702

Igår var det nyår igen, firade den uppe i Norrköping, med en massa trevliga männsikor, riktigt lyckat. Blev nog dock en 4-5 för många öl. Riktigt tungt imorse. Men nu är man hemma i borås igen....härligt.

Träffade en riktigt märklig tjej ute igår, hon var nog precis som jag lite för överförfriskad. Nog inget vi kör vidare på. Men alltid trevligt att ha någon vid sin sida på nyårskvällen.

Tittade precis på Hey Baberiba, riktigt kul!!!!!

En händelserik dag...

14 december 2005, 23:09 - magpa702

Idag var man uppe med tuppen (vid halv nio), kroppen ville inte, men hjärnan sa Magnus nu tar du tag i det här! Jag kravlade mig upp och gick senare till skolan för att plugga hela dagen med några polare. Vi var inte jätte effektiva, men vad gör man?

Efter det var det snabbt iväg till gymet, där jag cyklade en halvtimme och tränade ben en halvtimme. Jobbigt men skönt.

Sedan gick jag över till en kompis och hämtade bilder från lördagens strapatser, många bra bilder den här gången. Har lagt ut några av dem på sidan.

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas