Flytt + vemdalen

28 januari 2008, 17:21 - jp_101

hmm...jag är värdelösare än värdelösast på att uppdatera denna blogg...hinns inte med och sen "hänger" jag väl inte här lika ofta som jag gjorde en gång i tiden! :(

Har äntligen tagit tummen ur o bestämt mig för att flytta hemifrån. Förhoppningsvis så får jag mina nycklar denna vecka så att jag kan börja flyttstäda i helgen. Hinner tyvärr inte flytta alla mina saker i och med att jag ska åka till Vemdalen på söndag....blir lite stressigt. Men efter den lilla resan så ska jag flytta ALLT. Ska bli såååå skönt att få ha ngt eget...att äntligen få stå på sina egna ben igen.

Kroatien here I come

6 juli 2007, 00:12 - jp_101

Japp jag ska äntligen åka dit! :) Helt underbart ska det bli. På lördag kl 18.40 lyfter planet från Arland och landar 21.35 i Split...sen blir det lite buss- o båtresa o sen är jag framme vid mitt hotell på Brac där jag kommer tillbringa 14 underbara dagar! =) Sen ska jag vara ledig en vecka o efter det är det dags att jobba tre veckor. När jag tänker på att det är nästan en månad kvar till skolan drar igång får jag panik! :( Ska inte tänka på det...ska bara njuta av den korta friheten jag har kvar!

Underbart!

18 juni 2007, 14:57 - jp_101

Aktiv man är på att skriva här....eller inte! Men jag orkar helt enkelt inte.

Nu har äntligen sommarlovet börjat och jag tror att jag tycker det är skönt...eller jag gör det men jag är arbetslös så jag börjar oroa mig över pengarna. Men men...det kommer väl ett jobb snart.

Nu i helgen är det midsommar och jag har inte planerat nåt...börjar få lite smått panik över det med....haha! Förra året var ju kanon! :P Läs dagboksinlägget! :D

Nae...kanske är dags att styra upp dagen liten granna!

Ha´re bra gott folk!!

Komplicerat

2 april 2007, 23:28 - jp_101

Varför ska allt vara så kompicerat för? Förstår inte det riktigt. Nu när det är vår o allt så ska allt vara enkelt att hantera...men det är det inte. Jag kanske bryr mig för mkt...vad vet jag. Kanske ska sluta bry mig så mkt....? Men då skulle en del av mig försvinna, och det vill jag ju inte.

Kanske dags att sova? kanske har börjat yra lite för mkt??

Gonatt

Åre v5

26 januari 2007, 01:40 - jp_101

Ja...ska åka till Åre...en hel vecka. Förra året åkte vissa till sälen men jag kunde inte följa med för jag hade rätt mkt i skolan då. Projektredovisningar och utställningar i sthlm. + en massa snö att skotta! USCH! Men det här året är fri från allt.

njeee...dags att sova så att man orkar kliva upp imorron!

Gonatten!

Livet....

18 januari 2007, 00:24 - jp_101

....är bra underligt ibland!

......=/

17 juli 2006, 19:23 - jp_101

Vilken dag det har varit! Ska snart sova så den är väl över snart hoppas jag! =/

Vill ha ledigt så att man kan göra andra roliga saker! :)

Midsommar....en uppdaterad version!

1 juli 2006, 20:29 - jp_101

Halloj!

Tänkte att jag skulle skriva ner lite vad som hände under midsommar. Arra, Tess, Ida o jag hade planerat att åka till Araceli i Leksand för att fira midsommar där.

Resan började på torsdagen och det var ett äventyr. Som alla säkert vet så var det mycket trafik på vägarna och när Tess o jag kom till Enköping (efter mkt om o men) så fick vi köra väldigt sakta till västerås, det var köer ända fram till Hummelsta (om inte ännu längre bort) men vi hade riktigt roligt i bilen så tiden gick fort...Hahaha!

Midsommar....

29 juni 2006, 20:35 - jp_101

Det var helt underbart i Leksand. Massvis med folk. Helt otroligt! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle vara så mkt människor där! :) PÅ kvällen var det kanon...blev iofs lite vääääl fuller...men...jag kommer ihåg allt! Det e huvudsaken! :) [...]

Leksand

17 juni 2006, 00:33 - jp_101

Ja snart bär det av mot Leksand där midsommar ska firas. KOmmer bli sååå roligt! Längtar dit!

Prenumerera på innehåll
Om oss Student.se Studier Jobb och Karriär Community Nöjen Våra andra sajter:  
FAQ Copyright © 2010 Studentlya Jobbmarknaden Bloggar Erbjudanden Traineeprograms.com Smartster.se
Allmänna villkor Abovo Media Group AB Kurslitteratur Platsannonser Forum Nöjesguide Yrkesroller.se Smartster.no
Cookies Dir: +46 (0)33 722 00 00 Stipendier Traineeprogram Foton Recept Studentlya.nu Smartster.com
  Mob: +46 (0)704 22 22 01 Uppsatser Yrkesroller Sök Studenter   MVGPlus.se Festivalinfo.se
  Mail: info@abovomedia.com Hälsoskolan       Studentuppsatser.se Abandonia.com
          Studentertyckertill.se Reloaded.org
          Snuttis.se
               

Hitta ett jobb hos LeoVegas